Любопитно

Суперздвездата Меган Трейнър обяви нов албум – 'Treat Myself'

Суперздвездата Меган Трейнър обяви нов албум – 'Treat Myself'

Очаквайте най-смелият и мащабен албум на Meghan Trainor съвсем скоро

Триумфално завръщане

Меган Трейнър, носителката на награда GRAMMY изпълнителка и продуцент, обяви 31 януари 2020 г. за премиерна дата на дългоочаквания й трети албум – „Treat Myself“. За да отпразнува важната новина Меган триумфално се завърна в шоуто на Ellen DeGeneres (The Ellen DeGeneres Show), за да изпълни за първи път в телевизионния ефир сингъла „Wave“, с участието на Mike Sabath.

По време на предаването тя лично обяви релийз датата на албума с думите: „Толкова се вълнувам да споделя с вас премиерната дата на предстоящия ми албум „Treat Myself“ при Ellen днес! Никога досега не съм работила толкова много по албум и не съм била така горда с музиката си, нямам търпение всички вие да я чуете! Приготвила съм и доста вълнуващи колаборации, за които ще разберете съвсем скоро… на 31 януари! Този път наистина!“

Нова песен

В подкрепа на предстоящия албум Меган Трейнър пусна нова песен, озаглавена „Workin’ On It”, с участието на Lennon Stella и Sasha Sloan.

Обединявайки три от най-впечатляващите гласове на съвременната популярна музика за първи път, колаборацията се нарежда сред блокбъстърите. Lennon и Sasha създават динамична хармония, докато Меган заема центъра на сцената с непоколебимо изпълнение.

Наскоро Меган Трейнър стана четвъртият член на журито на The Voice UK и ще седне на червения стол до Sir Tom Jones, will.i.am и Olly Murs.

Meghan Trainor - Wave

Контакт ❔