Skip to content

Роби Уилямс издава коледен албум

Очаква се в него участие да имат и изненадващи гост звезди

Британската мега звезда Роби Уилямс ще издаде коледен албум - суобщава изданието Music Week.  Албумът който излиза по Коледа ще бъде двоен и ще включва празнични кавъри и оригинални песни.

13-ти студиен албум

В 13-тият студиен албум на Роби ще има и изненадващи гост участия, обещават от Колумбия Рекърдс за чиито лейбъл записва британската звезда.

Роби Уилямс не издавал нова музика от доста време, но опита му да атакува чартовете точно по Коледа не е за пръв път. През 2001 година Роби Уилямс и Никол Кидман оглавяват коледния чарт на Oстрова с кавър версия на хита Somethin' Stupid.

Роби Уилямс е оглавявал 12 пъти официалната британската класация за албуми което го превръща в най-успешния соло изпълнител в нейната история.

Robbie Williams and Nicole Kidman - Somethin' Stupid

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари