Любопитно

Дрю Баримор влиза в ролята на дизайнер със собствената линия обзавеждане за дома

Дизайнерските мебели на звездата от 'Ангелите на Чарли' ще се предлага само от американската верига Валмарт.

7

Drew Barrymore Flower Home

Дрю Баримор не е новак в създаването на брандове. Колекцията козметични продукти Flower Beauty която Дрю пусна преди няколко години,  се продава повече от успешно в САЩ. Тези дни актрисата представи и новата си колекция обзавеждане за дома с името Drew Barrymore Flower Home.

Уникални

Уникалните мебели и предмети за декорация ще се продават ексклузивно и само във веригата магазини Валмарт като актрисата се надява с идеите си да покори сърцата на почитателите на красивото които разполагат с по-ограничен бюджет.

Колекцията

Колекцията вдъхновена от Дрю Баримор включва около 200 предмета. От малки неща за декорация като вази, лампи и картини до обзавеждане за спалнята и хола като маса, легло и диван.

Линията

Линията е съчетание от дизайна на 70-те включваш бохемската нишка както и лек привкус на арт деко ерата която може да се усети в Маями или Палм Бийч.

Изненада

Друга изненада на Валмарт и Дрю Баримор е и цената на мебелите, която е повече от достъпна. Така например цените на вазите започват от 18 долара. А уникалното канапе струва само 899 долара!

Контакт ❔