Skip to content

Дрю Баримор влиза в ролята на дизайнер със собствената линия обзавеждане за дома

Дизайнерските мебели на звездата от 'Ангелите на Чарли' ще се предлага само от американската верига Валмарт.

Drew Barrymore Flower Home

Дрю Баримор не е новак в създаването на брандове. Колекцията козметични продукти Flower Beauty която Дрю пусна преди няколко години,  се продава повече от успешно в САЩ. Тези дни актрисата представи и новата си колекция обзавеждане за дома с името Drew Barrymore Flower Home.

Уникални

Уникалните мебели и предмети за декорация ще се продават ексклузивно и само във веригата магазини Валмарт като актрисата се надява с идеите си да покори сърцата на почитателите на красивото които разполагат с по-ограничен бюджет.

Колекцията

Колекцията вдъхновена от Дрю Баримор включва около 200 предмета. От малки неща за декорация като вази, лампи и картини до обзавеждане за спалнята и хола като маса, легло и диван.

Линията

Линията е съчетание от дизайна на 70-те включваш бохемската нишка както и лек привкус на арт деко ерата която може да се усети в Маями или Палм Бийч.

Изненада

Друга изненада на Валмарт и Дрю Баримор е и цената на мебелите, която е повече от достъпна. Така например цените на вазите започват от 18 долара. А уникалното канапе струва само 899 долара!

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари