Любопитно

Deep Zone с нов хит и 20 години на българската парти сцена

Deep Zone с нов хит и 20 години на българската парти сцена

Групата празнува 20 години на сцената със серия от партита

Обновен състав

Deep Zone Project откриват новия музикален сезон със зашеметяващо видео и силно послание. Групата се завръща в обновен състав и сигурна заявка „Българка“, стартовата им песен за 2019-а, да се превърне в тотален хит.

В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката и нейната натурална, уникална красота. 'Неслучайно в текста се казва: Ако видиш някъде по света красива жена, проговори ѝ на български' - споделя Дидо, фронтменът на Deep Zone, и добавя, че Българка е завършена още миналата година, но групата нарочно забавя промоцията.

За песента

'Направихме няколко песни, които да включим в селекцията си за 2019-а година, и се колебаехме с коя да стреляме в началото - разказва китаристът на групата Danny Dimitroff, - представихме тестово „Българка“ на публиката по време на турнето ни в САЩ и… песента още от първо чуване предизвика такъв възторг, че без да се колебаем, я определихме за водещия ни сингъл.'

Музиката на „Българка“ е изцяло в разпознаваемия мелодичен денс на Deep Zone. Енергията на проекта дотолкова завладява майсторката на рими Мариета Ангелова, че буквално за ден тя пише текста и го подава на групата в съвършен вариант.

Ефектът на думите, силният момент с мотива от „Девойко мари хубава“ и цялостното послание на „Българка“ особено въздействат на очарователната Ева-Мария - нежната част е екипа на Deep Zone. Тя признава, че до момента не се е вълнувала така и едва сдържа сълзите си, когато за пръв път прави вокалите.

За видеото

Майсторът на добрата визия Bashmotion завежда екипа в Националната художествена галерия, която за пръв път затваря за ден, за да може Deep Zone да заснемат видеото си там. Ефектът на достолепната сграда е подсилен от специалното участие на „златната грация“ Радина Филипова.

Deep Zone Project - Българка

Контакт ❔