Любопитно

Енрике Иглесиас и Jon Z представят страхотна версия на песента Despues Que Te Perdi

Енрике Иглесиас и Jon Z представят страхотна версия на песента Despues Que Te Perdi

Енрике Иглесиас е един от най-успешните аристи в музикалната история с над 170 милиона продадени копия от албуми по целия свят

3

Първи опит

Енрике Иглесиас не спира да изненадва почитателите си и сега за първи път се впуска в латино трап жанра с помощта на Jon Z. Преди време приятел на звездата му пуска оригиналната версия на Jon Z - Despues Que Te Perdi която до момента има над 10.1 милиона гледания в YouTube views и над 1.2 милиона стирйминга в Spotify. Енрике Иглесиас толкова е впечатлен от парчето, че лично се свързва с пуерториканската сензация Jon Z и му предлага да направят дуетна версия на Despues Que Te Perdi.

Следващ хит

Резултатът е страхотен микс между баладачния стил на латино звездата и суровия трап бийт на Jon Z. Песента е написана от Jon Z, Енрике, Duran The Coach, Martin Rodríguez Vicente, Roberto Arturo Téjada Perez и Marcos Sanchez, а Despues Que Te Perdi притежава всички необходими елементи, за да се превърна в следващия голям хит в кариерата на двамата артисти. Jon Z и Енрике успяват да създадат песен и видео към нея, които със сигурност ще развълнуват публиката по целия свят.

За песента и Енрике

'Влюбих се в Despues Que Te Perdi в момента, в който я чух за първи път. Jon Z е автор на песента, а аз съм запленен да бъда част от този проект' – споделя Енрике Иглесиас по време на снимките на видеото, състояли се в района на Феърплей, Колорадо.

'За мен е чест да работа с такава музикална икона като Енрике Иглесиас. Сътрудничеството ми с него е абсолютно постижение в личен и професионален план. Тази песен ще разтърси радио ефира'. – добавя Jon Z.

Предстоящ албум

Despues Que Te Perdi е първият испаноезичен сингъл на Eнрике Иглесиас, след премиерата на хита EL BAÑO. В момента суперзвездата Eнрике Иглесиас е в студио за записите на предстоящия си нов албум, планиран да излезе по-късно тази година от Sony Music.

Jon Z & Enrique Iglesias - Despues Que Te Perdi

Контакт ❔