Skip to content

Култовата бой банда Backstreet Boys се завръщат с нов албум и голямо турне

Култовата бой банда Backstreet Boys, се завръщат на музикалната сцена с нов албум

У нас албумът се издава в деня на световната премиера - 25 януари от Вирджиния Рекърдс.

Десети студиен проект

'DNA' е десетият студиен проект на групата и включва песни, написани от Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) и Mike Sabbath (J Balvin). От албума до момента има издадени три сингъла - Don't Go Breaking My Heart, Chances и No Place. Песента Chances е написана от вокалиста на групата OneRepublic - Райън Тедър и поп звездата Шон Мендес.

Световно турне

Новият албум ще бъде подкрепен от световно турне, което стартира на 11-ти май т.г. 'DNA World Tour' е най-голямото арена турне за групата от последните 18 години. Турнето ще продължи три месеца и ще премине през редица градове в Европа и Северна Америка и емблематични зали като лондонската О2 Arena, AccorHotels Arena в Париж, Mercedes-Benz Arena в Берлин и много други.

Един за всички, всички за един

'Когато започнахме като Backstreet Boys преди 26 години – през всичките ни върхове и спадове – най-важният урок, който научихме е да търсим не какво е най-добро за всеки от нас, а какво е най-доброто за групата' – казва Howie D от BSB.

„Много харесвам новия ни албум, защото успяхме да включим в него всичко, което ни е вълнувало през последните години  - различни музикални влияния и стилове, събрани в един последователен и цялостен проект. Песните в ‘DNA’ разкриват какви сме ние като отделни личности и като група“ – добавя Kevin Richardson.

Larger Than Life

След 14-месечна пауза заради звукозаписния процес, на 27 април ще се състои финалният спектакъл на отличеното с няколко награди шоу в Лас Вегас на групата -  'Backstreet Boys: Larger Than Life'! 'Шоуто във Вегас беше невероятно, но сега е време да посетим феновете си по целия свят и да им представим новите си песни' – казват порасналите момчета от групата.

Backstreet Boys - Chances

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари