Любопитно

Дони и Нети празнуват любовта си с нов съвместен албум '2020'

'Чуйте тишината между нотите ни. Това е нашият свят и от сърце ви каним в него', споделя дуетът за студийния проект.

5

2020 е неслучайното заглавие на новия съвместен албум на една от най-обичаните български двойки в музиката - Добрин Векилов - Дони и Антоанета Добрева – Нети, вдъхновено от 20-тата им годишнина като дует и семейство.

През този период двамата създават и отглеждат дъщеря си Лилия, издават дебютния албум на Нети - Нети, албума на Дони - Естрада, правят заедно „Този филм“ и се отдават на различни проекти в музиката, театъра, операта и телевизията. 15 години след премиерата на първия им общ албум, Дони и Нети обединяват таланта си отново и са готови да се върнат заедно на сцената.

Песните в 2020 са разнообразни по звучене и стил като десет от тях са дуетни, две са в изпълнение на Нети и една - на Дони. Преди няколко седмици дуото направи екстравагантна едновременна премиера на Спящата красавица на Нети и Весело шумя на Дони. Сингълът Спящата красавица е един от най-личните в албума им, защото е посветен на 9-годишната им дъщеря Лилия.

2020 включва и популярното вече парче Целуни ме, което Дони и Нети представят за първи път  през 2007 г. на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио. Сред проектите включени в албума, е и хитът им - Този филм, който присъства като бонус трак в китарна версия, както и песен, вдъхновена от пиесата на Шекспир – Както ви харесва в брилянтен превод на Валери Петров и озаглавена Напролет.

Контакт ❔