Любопитно

Графа тръгва на лятно турне - Ти грееш

Графа тръгва на лятно турне - Ти грееш

Ситуацията с Covid-19 промени първоначалните планове на екипа, но шоу все пак ще има.

13

Владимир Ампов - Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите сцените в пет български града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас. Изпълнителят на Крадена любов е известен с успешните си гигове, които оставят незабравими емоции у феновете му.

Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион Българска армия. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя за концерта. Въпреки това Графа не остана бездеен и зарадва почитателите си с много онлайн мини концерта в своята Фейсбук страница.

В началото на юни от музикалната компания Монте Мюзик обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на зрителите. Концертът на Българска армия се преформатира в четири събития на стадион Юнак. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли.

Феновете вече презавериха билетите си от Българска армия, а от Eventim пуснаха в продажба останалите места за датите в София. Билети за предстоящото шоу все още можеш да закупиш от тук

Графа - Ако Има Рай

Контакт ❔