Любопитно

'Един Свят: Заедно Вкъщи' - световни звезди се обединяват в борбата с COVID-19

Съорганизатор на инициативата е поп иконата Lady Gaga.

Звездите на класическата музика Lang Lang и Andrea Bocelli са част от знаменитостите, които ще подкрепят глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с корона вируса към Световната здравна организация WHO.

Специалното ТВ събитие на Global Citizen - One World: Together At Home (Един Свят: Заедно Вкъщи) ще бъде излъчено в цял свят в събота, 18 април като знак на признание и подкрепа към медиците, които се борят на първа линия в условията на световна пандеми.

Домакини на двучасовото извънредно издание ще са популярните ТВ звезди - Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel и Stephen Colbert. В събитието ще бъдат представени уникални истории на герои-медици от цял свят. В него ще се включат и още много звездни гости с редица вълнуващи изпълнения: Billie Eilish с брат си Finneas, Elton John, John Legend, J Balvin, Maluma, Chris Martin и др.

Шоуто ще бъде излъчено едновременно по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В световен мащаб, BBC One ще излъчи предаването в неделя, 19-ти април, 2020. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.

Контакт