Skip to content

Рики Мартин пусна нов сингъл с дълбоко послание - 'Tiburones'

Парчето ще бъде част от предстоящия студиен албум на суперзвездата и излиза с емоционален видеоклип.

Латино суперзвездата Рики Мартин започва новото десетилетие със световната премиера на новия си сингъл 'Tiburones' и емоционално видео към него. Парчето 'Tiburones' (акули) е красива интимна балада, с нежно послание за любовта, разбирателството, толерантността и най-вече обединението.

'Tiburones' е парче, в което много хора ще се припознаят. Това, което исках да постигна във видеото е да хвана една обща история, и затова пожелах да снимам в Пуерто Рико. Песента и видеоклипът олицетворяват всичките емоции, енергия и чувсвта, присъщи за моментите, в който всички ние хората ставаме едно цяло“, споделя Ricky.

'Tiburones' ще бъде част от предстоящия студиен албум на Рики, предвиден да излезе по-късно тази година. Освен това звезадата тръгва и на турне в Южна Америка на 7 февруари.

Ricky Martin - Tiburones

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари