Skip to content

Pussycat Dolls се събират отново за големия финал на X Factor - Англия

Всички детайли около паметния момент се пазят в пълна тайна

Don't Cha

Очаква се Nicole Scherzinger, която е съдя в журито, да поведе старите си приятелки Kimberley Wyatt, Ashley Roberts, Melody Thornton and Jessica Sutta за да направят специално изпълнение за големия финал на X Factor - Англия този уикенд.

Слуховете че групата се събира отново датират още от 2017 година когато бе създаден сайта PCDReunion.com, а някои от членовете на групата дори потвърдиха това. Несъмнено големият успех на Pussycat Dolls идва през 2005 година с мега хита а днес класика Don't Chа, който веднага оглавява класациите в Европа.

Виж кои са финалистите в X Factor - Англия тук, а самото шоу с участието на Pussycat Dolls можеш да гледаш събота (30.11) вечер, по британската ITV (https://www.itv.com)

The Pussycat Dolls - Don't Cha

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари