За Радио Play FM

Play е музикална онлайн станция за повече разнообразие от зареждащи български и световни поп хитове от последните две десетилетия и днес!

Историята

С песента на Electric Light Orchestra - Hold On Tight (To Your Dream), Play FM стартира на 1 май 2016 година като музикална онлайн станция на активните, позитивни и усмихнати хора. Радиото се приема навсякъде в България, където има връзка с интернет чрез нашия уебсайт playfmbg.com, както и чрез платформите tunein.com или radio.net. Plаy е регистрирано в Профон и Музикаутор

Мисията

Play е 24-часова музикална програма с акцент върху любимата поп музика от последните две десетилетия и днес. Хаштагове като #пусни #доброто #настроение помагат на Play да се идентифицира не само в социалните мрежи, но и да се позиционира като музикална онлайн станция на позитивните и усмихнати хора в България.

Аудиторията

„Музиката, която обичам“ е на милениал поколението или на икономически най-активните и образовани хора от 25 до 40-годишна възраст, които не само знаят как да следват, но и постигат мечтите си. Посланието на Play към нашите слушатели е Музиката, която обичам и Пусни доброто настроение!

Музиката

Във музикален формат TOP 40, Play предлага повече разнообразие от познатата и зареждаща световна и българска поп музика. Най-доброто от Милениума в съчетание с горещите поп хитове от днес е формулата с която Play предизвиква слушателите да пуснат доброто настроение! Звученето е консистентен микс от любимата поп музика през цялото денонощие.

Контакт