За Play FM

Историята

С песента на Electric Light Orchestra - Hold On Tight (To Your Dream), Play FM стартира на 1 май 2016 година като музикална онлайн станция на активните, позитивни и усмихнати хора. Радиото се приема навсякъде в България, където има връзка с интернет чрез нашия уебсайт playfmbg.com, както и чрез платформите tunein.com или radio.net. Plаy FM е регистрирано в Профон и Музикаутор

Мисията

Play FM е 24-часова музикална програма с акцент върху любимата поп-музика от последните две десетилетия и днес. Хаштагове като #90s #2000s помагат на Play FM да се идентифицира не само в социалните мрежи, но и да се позиционира като място за почитателите на музиката, културата и начина на изразяване на тези години.

Аудиторията

„Музиката, която обичам“ е на милениал поколението или на икономически най-активните и образовани хора до 45-годишна възраст, които не само знаят как да следват, но и постигат мечтите си. Посланието на Play FM към нашите слушатели е Музиката, която обичам и Пусни доброто настроение!

Музиката

Във формат HOT AC, Play FM предлага повече разнообразие от познатата и зареждаща световна и българска поп музика. Най-доброто от 90-те и Милениума в съчетание с горещите поп хитове от днес е формулата с която Play FM предизвиква слушателите да пуснат доброто настроение! Звученето е консистентен микс от любимата поп музика през цялото денонощие.

Play FM има уредени права с

Play FM има уредени права с