Skip to content

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 2)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти като събра десет от най-емоционални песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.
Прочети

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 1)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти, като събра десет от най-емоционалните песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.
Прочети

Милениал поколението vs. Музиката

Милениал поколението, това на хората, родени между 1977 и 2000, или поколението Y,  както още се нарича, е интересно не само защото е най-многобройното в момента. То е интересно и защото е коренно различно от предишното и разчупва стереотипите във всички сфери на живота. То е щуро, любопитно, технологично, креативно, цени свободното си време и отделя повече време да пътува, да приключенства и изобщо да се забавлява. Ето как стигнахме и до музиката, а това е нещо, без което Милениал поколението просто не може!!!


Прочети

Виж 5 от най-скъпите видео клипове в историята на поп музиката

Днес видео клиповете са добре познат елемент от музикалната индустрия, дават ги по всички телевизии и може да се каже, че са просто част от мейнстрийма. А издаването на сингъл без клип е напълно немислимо. Интересното обаче е, че исторята на музикалните видеа датира още от далечната 1890 година. Още тогaва в САЩ са показвали така наречените Sound Slides или илюстрирани песни. Техниката разбира се е била доста проста. Изработвали са се цветни фигури, които се проектирали на екран, пред който пеел изпълнителят.
Прочети

10 въпроса за любовта към танца и флашмоба, на които VS Dance дава отговори

Днес, когато на моменти се чувстваме леко позагубили се в заобикалящата ни все по-технологичната среда и задъхани от скоростното си ежедневие, както и броени дни преди Коледа, Play FM ви среща с Goldy, Мони и Small V, три от преподавателките в софийското студио VS Dance, които с усмивка и страст развиват танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес. „Ние сме не само Crew… танцова Школа… ние сме много повече! Ние сме семейство,“ казват VS Dance за себе си. Заедно със страхотния екип от преподаватели, те дават на децата и стойностно знание, щастие и забавление, а днес ще разкажат какво е за тях танцът и какво е да организираш флашмоб в България.

След въведението на Play FM за явлението flashmob, за което може да прочетете тук, и вълнуващата среща с най-малките танцьори и звезди на VS Dance, дойде моментът да ви срещнем и с тези три зашеметяващи хип-хоп дами.

Вече традиционния коледен флашмоб на VS Dance ще се проведе на 18. 12. 2016 в Sofia Ring Mall.


Прочети