Skip to content

7 любими музикални изпълнители, направили запомнящи се участия в киното

Да си добър музикант е страхотно, но да направиш дебют в киното и ролите ти да се запомнят, ето това вече е направо забележително. Затова Play FM подбра 7 световноизвестни личности, чиито кариери включват постижения и в двете сфери. Няма как да класираме някой пръв или последен, затова оставяме на вас да прецените кой заслужава титлата най-добър музикант-актьор.

 

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!В месеца на любовта и виното се завръща и новото издание на играта Познай песента по кадър от клипа“! Този път разбира се, сме на вълната на любовните песни и ще те предизвикаме да разпознаеш 14 хитови поп балади от последните три десетилетия само по кадър от видеото към песента.

Прочети кои две банди планират дългоочаквано завръщане на сцената още тази година.

Прочети кои две банди планират дългоочаквано завръщане на сцената още тази година.Почитателите на летните фестивали и хубавата музика могат наистина да бъдат доволни, след като наскоро стана ясно кои големи банди планират завръщане към сцената още тази година...

Спомни си 8 култови поп албума, които тази година празнуват 20 годишен юбилей

Към края на 90-те, музикалният бизнес ври и кипи. Не минава и месец, в който класациите да не са атакувани от нови и големи поп хитове и албуми. Днес Play FM реши да ти представи 8 наистина незабравими поп албума от 90-те който през 2017 празнуват своя 20 годишен юбилей!

3 концерта на поп звезди от 80-те и 90-те, които можеш да посетиш в разгара на пролетта!

Зимата е в стихията си, но мисълта за топлите пролетни дни е в състояние да те сгрее, нали? Освен по-топлите и по-дълги дни, разходките с приятели и уханието на цъфнали дръвчета, Play FM ти предлага още три причини да чакаш пролетта с нетърпение – 3 концерта, от които този сезон ще ти стане още по-любим.