Skip to content

10 въпроса за любовта към танца и флашмоба, на които VS Dance дава отговори

Днес, когато на моменти се чувстваме леко позагубили се в заобикалящата ни все по-технологичната среда и задъхани от скоростното си ежедневие, както и броени дни преди Коледа, Play FM ви среща с Goldy, Мони и Small V, три от преподавателките в софийското студио VS Dance, които с усмивка и страст развиват танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес. „Ние сме не само Crew… танцова Школа… ние сме много повече! Ние сме семейство,“ казват VS Dance за себе си. Заедно със страхотния екип от преподаватели, те дават на децата и стойностно знание, щастие и забавление, а днес ще разкажат какво е за тях танцът и какво е да организираш флашмоб в България.

След въведението на Play FM за явлението flashmob, за което може да прочетете тук, и вълнуващата среща с най-малките танцьори и звезди на VS Dance, дойде моментът да ви срещнем и с тези три зашеметяващи хип-хоп дами.

Вече традиционния коледен флашмоб на VS Dance ще се проведе на 18. 12. 2016 в Sofia Ring Mall.


Прочети
Posted by on

| 0 Comments

Слънце, графити и шопинг в Wynwood, Маями

В днешния студен зимен ден Play FM ще Ви откъсне поне за малко от реалността като ви прехвърли мислено в Маями - Флорида, където слънцето грее 365 дни в годината, а обичайната темепература е 29 градуса. Но не за да говорим за слънцето, палмите или за страхотните безкрайни плажове, с които е прочут градът, а за дa Ви разходим до може би, един от най-атрактивните му квартали Winwood - обособил се с годините в един вид уникална графити арт-инсталация и модна галерия на открито.


Прочети

Танцувай и се осмели да мечтаеш, така както го правят децата!

Всеки един от нас, независимо дали е дете или пораснал, трябва да преследва мечтите си с цялата си сила, защото именно чрез това преследване, ние откриваме кои сме и на какво сме способни. Тъй като за Play FM това мечтите да се сбъдват е много важно, днес ще Ви срещнем с децата от „семейството“ на софийското студио VS Dance. В момента те репетират за предстоящия Коледен флашмоб за малки и големи на 18.12.2016 в Ring Mall, за който вече писахме и може да прочетете тук.


Прочети

Профил: Графити артист

Чували сте за "На Тъмно", нали? Още от създаването си те са се превърнали в много повече от магазини, те са място за алтернативен начин на живот. Фасадите на магазините им са нарисувани с графити, а вътре работят позитивни, готини млади хора, които могат да ти продадат билети за събития, крейзи аксесоари или пък всичко необходимо за рисуването на графити. Затова се обърнахме към тях, за да направим профила на графити артиста в България. Ето как Николай Тодоров – Ник, създател и собственик, вижда графити райтърите през собствените си  очи:


Прочети
Posted by on

| 0 Comments

Flashmob - бъди внезапно естествен!

Изкуство, явление на градската среда, предварително организирана масова акция, модерна субкултура или младежка олелия, какво още Ви хрумва когато чуете думата флашмоб? Идеята на флашмоба е голяма група хора да се появи изневиделица на обществено място и за кратко време, обикновено минути, да изтанцува танц или да изпълни някакво действие, привличайки вниманието на околните, съвсем естествено и някак лежерно, а после просто да се изпари по същия внезапен начин.


Прочети