Skip to content

Виж кои са хитовете на тези красиви (по)забравени поп диви от 80-те и 90-те

През 80-те и 90-те поп музиката е във вихъра си и помни или донякъде не много поп изпълнителки изпели невероятни песни. Ето защо Play FM реши да ти представи 3 супер хита на вече (по)забравени красавици от онези години...

NSYNC се събират отново за да получат звезда на Алеята на славата в Холивуд

NSYNC се събират отново за да получат звезда на Алеята на славата в ХоливудОще една успешна група от 90-те реши да напомни за себе си. Този път това са момчетата от NSYNC които се прочуха с хитовете "Tearing Up My Hear" и "Bye Bye Bye", а част от кариерата си дължи на тях и самият Justin Timberlake.

Чуй и прочети за първата песен, създадена от изкуствен интелект

След като всеки ден ставаме свидетели на хиляди нови приложения на изкуствения интелект (Artificial Intelligence – AI), защо пък да няма и песен напълно създадена от компютър? Точно това са направили учени от SONY CSL Research Lab с първата в историята такава песен „Daddy’s Car“, вдъхновена от The Beatles.

7 любими музикални изпълнители, направили запомнящи се участия в киното

Да си добър музикант е страхотно, но да направиш дебют в киното и ролите ти да се запомнят, ето това вече е направо забележително. Затова Play FM подбра 7 световноизвестни личности, чиито кариери включват постижения и в двете сфери. Няма как да класираме някой пръв или последен, затова оставяме на вас да прецените кой заслужава титлата най-добър музикант-актьор.

 

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!В месеца на любовта и виното се завръща и новото издание на играта Познай песента по кадър от клипа“! Този път разбира се, сме на вълната на любовните песни и ще те предизвикаме да разпознаеш 14 хитови поп балади от последните три десетилетия само по кадър от видеото към песента.