Skip to content

Прочети кои две банди планират дългоочаквано завръщане на сцената още тази година.

Прочети кои две банди планират дългоочаквано завръщане на сцената още тази година.Почитателите на летните фестивали и хубавата музика могат наистина да бъдат доволни, след като наскоро стана ясно кои големи банди планират завръщане към сцената още тази година...
Прочети

Спомни си 8 култови поп албума, които тази година празнуват 20 годишен юбилей

Към края на 90-те, музикалният бизнес ври и кипи. Не минава и месец, в който класациите да не са атакувани от нови и големи поп хитове и албуми. Днес Play FM реши да ти представи 8 наистина незабравими поп албума от 90-те който през 2017 празнуват своя 20 годишен юбилей!


Прочети

3 концерта на поп звезди от 80-те и 90-те, които можеш да посетиш в разгара на пролетта!

Зимата е в стихията си, но мисълта за топлите пролетни дни е в състояние да те сгрее, нали? Освен по-топлите и по-дълги дни, разходките с приятели и уханието на цъфнали дръвчета, Play FM ти предлага още три причини да чакаш пролетта с нетърпение – 3 концерта, от които този сезон ще ти стане още по-любим.


Прочети

Hanson - какво НЕ знаете за тях

Лятото на 1997-а година бе не само горещо, но и изпълнено с много, много поп хитове! Ако сега още се чудиш какво си правил по онова време, ние ще ти припомним... Слушал си Hanson и техният мега хит MMМBop!
Прочети

7 факта за световноизвестни музикални изпълнители, за които вероятно не знаете

Въпреки желанието на някои музикални изпълнители да опазят подробности около личния си живот в тайна, дали от суета или пък за да предизвикат допълнително внимание към себе си, понякога все пак те споделят пикантни и забавни събития и случки за себе си. Днес Play FM компилира 7 изненадващи и интригуващи факта за любими известни личности от музикалния бранш. Ето ги:


Прочети