Skip to content

Hanson - какво НЕ знаете за тях

Лятото на 1997-а година бе не само горещо, но и изпълнено с много, много поп хитове! Ако сега още се чудиш какво си правил по онова време, ние ще ти припомним... Слушал си Hanson и техният мега хит MMМBop! Въпреки, че не впечатлява с текст, запазената марка на американските тийнейджъри от албума им Middle of Nowhere става хит номер едно на планетата и е номиниран в две категории в 40-тото, юбилейно издание на наградите Грами. Предлагаме ти обаче да се запознаеш с 4 актуални факта около братята, които може и да те учудят.
Прочети

7 факта за световноизвестни музикални изпълнители, за които вероятно не знаете

Въпреки желанието на някои музикални изпълнители да опазят подробности около личния си живот в тайна, дали от суета или пък за да предизвикат допълнително внимание към себе си, понякога все пак те споделят пикантни и забавни събития и случки за себе си. Днес Play FM компилира 7 изненадващи и интригуващи факта за любими известни личности от музикалния бранш. Ето ги:


Прочети
Posted by on

| 0 Comments

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 2)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти като събра десет от най-емоционални песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.
Прочети

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 1)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти, като събра десет от най-емоционалните песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.
Прочети

Милениал поколението vs. Музиката

Милениал поколението, това на хората, родени между 1977 и 2000, или поколението Y,  както още се нарича, е интересно не само защото е най-многобройното в момента. То е интересно и защото е коренно различно от предишното и разчупва стереотипите във всички сфери на живота. То е щуро, любопитно, технологично, креативно, цени свободното си време и отделя повече време да пътува, да приключенства и изобщо да се забавлява. Ето как стигнахме и до музиката, а това е нещо, без което Милениал поколението просто не може!!!


Прочети
Posted by on

| 0 Comments