Skip to content

Слънце, графити и шопинг в Wynwood, Маями

В днешния студен зимен ден Play FM ще Ви откъсне поне за малко от реалността като ви прехвърли мислено в Маями - Флорида, където слънцето грее 365 дни в годината, а обичайната темепература е 29 градуса. Но не за да говорим за слънцето, палмите или за страхотните безкрайни плажове, с които е прочут градът, а за дa Ви разходим до може би, един от най-атрактивните му квартали Winwood - обособил се с годините в един вид уникална графити арт-инсталация и модна галерия на открито.


Прочети

Танцувай и се осмели да мечтаеш, така както го правят децата!

Всеки един от нас, независимо дали е дете или пораснал, трябва да преследва мечтите си с цялата си сила, защото именно чрез това преследване, ние откриваме кои сме и на какво сме способни. Тъй като за Play FM това мечтите да се сбъдват е много важно, днес ще Ви срещнем с децата от „семейството“ на софийското студио VS Dance. В момента те репетират за предстоящия Коледен флашмоб за малки и големи на 18.12.2016 в Ring Mall, за който вече писахме и може да прочетете тук.


Прочети

Профил: Графити артист

Чували сте за "На Тъмно", нали? Още от създаването си те са се превърнали в много повече от магазини, те са място за алтернативен начин на живот. Фасадите на магазините им са нарисувани с графити, а вътре работят позитивни, готини млади хора, които могат да ти продадат билети за събития, крейзи аксесоари или пък всичко необходимо за рисуването на графити. Затова се обърнахме към тях, за да направим профила на графити артиста в България. Ето как Николай Тодоров – Ник, създател и собственик, вижда графити райтърите през собствените си  очи:


Прочети

Flashmob - бъди внезапно естествен!

Изкуство, явление на градската среда, предварително организирана масова акция, модерна субкултура или младежка олелия, какво още Ви хрумва когато чуете думата флашмоб? Идеята на флашмоба е голяма група хора да се появи изневиделица на обществено място и за кратко време, обикновено минути, да изтанцува танц или да изпълни някакво действие, привличайки вниманието на околните, съвсем естествено и някак лежерно, а после просто да се изпари по същия внезапен начин.


Прочети

Загрей новогодишното парти с Play FM и спечели мини-сет за шотове за теб и твоите приятели!

До колко добре си милсиш, че познаваш поп музиката на 80-те, 90-те и началото на новия век? Колко голям фен си й? Разбери сам, като се включиш в забавната игра на Play FM „Познай песента по кадър от клипа“!
Прочети