Skip to content

3 концерта на поп звезди от 80-те и 90-те, които можеш да посетиш в разгара на пролетта!

Зимата е в стихията си, но мисълта за топлите пролетни дни е в състояние да те сгрее, нали? Освен по-топлите и по-дълги дни, разходките с приятели и уханието на цъфнали дръвчета, Play FM ти предлага още три причини да чакаш пролетта с нетърпение – 3 концерта, от които този сезон ще ти стане още по-любим.

Hanson - какво НЕ знаете за тях

Лятото на 1997-а година бе не само горещо, но и изпълнено с много, много поп хитове! Ако сега още се чудиш какво си правил по онова време, ние ще ти припомним... Слушал си Hanson и техният мега хит MMМBop!

7 факта за световноизвестни музикални изпълнители, за които вероятно не знаете

Въпреки желанието на някои музикални изпълнители да опазят подробности около личния си живот в тайна, дали от суета или пък за да предизвикат допълнително внимание към себе си, понякога все пак те споделят пикантни и забавни събития и случки за себе си. Днес Play FM компилира 7 изненадващи и интригуващи факта за любими известни личности от музикалния бранш. Ето ги:

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 2)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти като събра десет от най-емоционални песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.

Наслади се отново на десет от най-емоционалните песни на 90-те! (Част 1)

Със сигурност ти се е случвало да се разплачеш когато чуеш дадена песен, нали? Или пък сърцето ти да се е свивало слушайки и слушайки даден трак? Няма как поне веднъж в живота ти, твоите емоции да не са били напълно под влиянието на музиката. Сега Play FM реши да ти припомни тези моменти, като събра десет от най-емоционалните песни на 90-те и ги подреди в своеобразна неофициална класация.