Skip to content

Пинк пусна снимка без бикини и обяви 'Още го можем!'

 
Пинк пусна снимка без бикини и заяви 'Още го можем!'Певицата обикаля Европа като обикновен турист

Точно като нудист, поп звездата Пинк захвърли банския за да се припече под слънцето и намери прохлада във водите на езерото Lago Maggiore - Швейцария. Певицата дори публикува снимка от този интимен момент в профила си в Инстаграм.

На нея са запечатани гърбовете на очевидно голите Пинк и нейния съпруг Carey Hart, седнали на ръба на яхта, а пред тях гордо плува дъщеря им Уилоу. Към поста си в Инста, Пинк е добавила: 'Още го можем!'

 

В момента поп звездата е на обиколка из Европа - част от световното турне Beautiful Trauma. След Виена е ред на Мюнхен, където на Олимпиа Щадиум изпълнителката на хита So What ще има цели 2 концерта пред над 120 000 фенове.

Пинк не веднъж е споделяла, че обича да обикаля местата които посещава като обикновен турист. Така например в Хамбург никой не разбрал, че тя е завела дъщеря си в зоологическата градина. В Щутгарт пък тя посетила винена изба където се насладила на местното вино Ризлинг напълно незабелязана.

P!nk - So What

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари