Skip to content

Сам Смит е 'напълно освободен' във видеото към новия сингъл How Do You Sleep?

Нежнят танц на световната супер звезда е подкрепен от нова доза поп перфекност

Време е за танци

За новия си проект Sam Smith обединява сили със световнопризнатия автор на песни и продуцент Max Martin, както и със Savan Kotecha и ILYA. Красивото музикално видео е дело на режисьора Grant Singer, а хореографията – на Parris Goebel.

В разговор за песента, Sam Smith споделя: “Тази година се чувствам толкова свободен – както в лично, така и в музикално отношение. Забавлявах се повече от всякога по време на записите на песента и заснемането на видеото. Време е за танци, скъпи мои! x”

Хит след хит

Новото парче идва веднага след глобалния успех на супер хита 'Dancing with a Stranger' - колаборация на Sam Smith и Normani, с която двамата изпълнители генерираха над 1 млрд. стриймвания, получиха място под #1 в класациите в САЩ и Великобритания и платинен статус по продажби в над 15 страни.

В годините на своята кариера Sam реализира над 22 млн. продадени албуми в световен мащаб и изстрелва 7 #1 сингъла във Великобритания включително 'Writing’s On The Wall' – първата тема от филмовата поредица за Bond, която се изкачва до тази позиция и е с рекорд на Гинес.

Sam Smith - How Do You Sleep?

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари