Skip to content

Оли Мърс представи новия си сингъл 'Moves' с участието на хип хоп легендата Snoop Dog

Оли Мърс представи новия си сингъл ‘Moves’ с участието на хип хоп легендата Snoop Dog

Сингълът може да бъде чут и в новия филм 'Джони Инглиш избухва отново'

Песента, написана от Ед Шийрън и Стив Мак, е завладяващо и динамично поп парче, което е част още от кредитите на филма „Джони Инглиш избухва отново“ със световна премиера по кината на 5-ти октомври.

Докато Оли Мърс е в студиото за работа по новия си албум, той се свързва с Ед Шийрън и не може да повярва  на ушите си, когато чува първото демо на песента. Двамата решават да включат някой мелодичен американски рапър в парчето и първото име в списъка е Snoop Dogg.

“Снуп е перфектният изпълнител за тази песен. Няма друг рапър, който да има толкова характер в римите си като него“ – разказва ентусиазирано Оли.

Така една песен, започнала като добро парче – се превръща в бъдещ класически хит.

Оли Мърс, който беше съдия в миналогодишното британско издание на шоуто „Гласът“, е на финала по сесиите за новия си албум. Това ще бъде първият му студиен проект, след премиерата на ’24 HRS’ през 2016-та година, включващ хита ‘You Don’t Know Love’.

През 2017-та година Оли Мърс беше на национално турне във Великобритания в подкрепа на албума с 24 концерта и повече от 600 хиляди продадени билета.

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари