Skip to content

Лейди Гага отново е на върха, този път с нов филм и нов албум

Саундтракът към 'A Star Is Born' излиза заедно с премиерата на филма.

'A Star Is Born' ('Роди се звезда') е музикално-романтична драма, която обещава да е един от хитовите филми тази есен.

Новата продукция тръгва в кината на 5-ти октомври, 2018 г. Филмът е режисьорски дебют на актьора от трилогията "Последният ергенски запой" - Брадли Купър, който изпълнява и главната мъжка роля. В главната женска роля е поп звездата Лейди Гага.

'A Star Is Born' разказва историята на кънтри звездата Джаксън Мей (Брадли Купър), който открива певческия талант на Али (Лейди Гага) - момиче, което се опитва да пробие в музикалния бизнес. Ражда се любов, ражда се звезда, но и една звезда умира, плащайки цената на славата.

Саундтракът към 'A Star Is Born' излиза в деня на премиерата на филма. Албумът включва 19 песни в различни музикални стилове и 15 песни-диалог, които ще пренесат слушателите в света на Джаксън и Али.

Албумът е наличен за предварителни поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg: https://bit.ly/2OgmNFO

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари