Skip to content

Прочети кои поп звезди ще пеят за ЧРД на кралица Елизабет Втора

Партито по случай рождения ден на британската кралица ще бъде уникален концерт на живо.

Отбелязването на годишнини с концерт на живо не е новост за британското кралско семейство, а предстоящото събитие по повод рождения ден на Кралицата ще се предава на живо и по радиото и телевизията.

Концертът ще се проведе на 21 април в Royal Albert Hall а сред отбраната публиката ще бъдат както голяма част от кралското семейство така и самата Кралица която тази година навършва 92 години.

Сред артистите които са удостоени с честта да пеят лично пред нейно Величество са Сър Том Джоунс, Кайли Миноуг, канадската сензация Шон Мендес, изгряващата звезда Ан-Мари както и покорителя на чартовете Крейг Дейвид. Очаква се свое изпълнени да имат и Стинг и Шаги, които според слуховете подготвят съвместен албум.

 

Кайли Миноуг ще долети чак от Австралия за да поздрави лично кралица Елизабет Втора.

 

Концертът ще бъде излъчен по британските обществени телевизия и радио BBC One и BBC Radio 2 и ще започне в 22 часа българско време.

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options