Skip to content

Разбери на колко години са днес актьорите от филма 'Секс игри'

Признавам, това е един от любимите ми филми от тийнейджърските години както и, че бях влюбен в Сара Мишел Гелар

Катрин - Сара Мишел Гелар

По време на снимките Сара Мишел Гелар е на 22 години. Днес е на 40 години, омъжена е и има две деца.

 

Себастиан - Райън Филип

По време на снимките секс символът на Милениума - Райън Филип е на 25 години. Днес лошото тогава момче е на 43 години и има три деца.

 

Анет - Рийз Уидърспун

По време на снимките неустоимата блондика е на 22 години. Днес тя е на 41 и има три деца от два брака.

 

Сесил - Селма Блеър

Въпреки, че влиза в ролята на девствена колежанка, по време на снимките Селма Блеър е на 27 години. Днес тя е на 45 години и има едно дете.

 

Блейн - Джошуа Джаксън

По време на снимките Джошуа Джаксън е на 21 гофини. Днес е на 39 години а от 2006 година до 2016 година той е женен за актрисата Даяна Кругър.

 

Грег - Ерик Мабиус

По време на снимките Ерик е на 28 години. Днес е на 46 години, женен е и има три деца.

 

Мерчи - Тара Райд

По време на снимките Тара е на 24 години. Днес актрисата изиграла и ролята на Вики в 'Америкаснки пай' е на 42 години и дори е омъжена за българин.

 

Роналд - Шон Патрик-Томас

По време на снимките Шон е на 29 години. Днес актьорът е на 47 години, има две деца а една от послените му роли е в сериала 'Престъпни намерения'

 

'Секс игри' е американски игрален филм (драма, романтичен) от 1999 година на режисьора и по сценарий на Роджър Къмбъл. Оператор е Тео ван де Санд. Музиката е композирана от Едуард Шиърмър. Създаден е по романа „Опасни връзки“ на Шодерло дьо Лакло.

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options