Skip to content

Разбери на колко години са днес актьорите от филма 'Секс игри'

Признавам, това е един от любимите ми филми от тийнейджърските години както и, че бях влюбен в Сара Мишел Гелар

Катрин - Сара Мишел Гелар

По време на снимките Сара Мишел Гелар е на 22 години. Днес е на 40 години, омъжена е и има две деца.

 

Себастиан - Райън Филип

По време на снимките секс символът на Милениума - Райън Филип е на 25 години. Днес лошото тогава момче е на 43 години и има три деца.

 

Анет - Рийз Уидърспун

По време на снимките неустоимата блондика е на 22 години. Днес тя е на 41 и има три деца от два брака.

 

Сесил - Селма Блеър

Въпреки, че влиза в ролята на девствена колежанка, по време на снимките Селма Блеър е на 27 години. Днес тя е на 45 години и има едно дете.

 

Блейн - Джошуа Джаксън

По време на снимките Джошуа Джаксън е на 21 гофини. Днес е на 39 години а от 2006 година до 2016 година той е женен за актрисата Даяна Кругър.

 

Грег - Ерик Мабиус

По време на снимките Ерик е на 28 години. Днес е на 46 години, женен е и има три деца.

 

Мерчи - Тара Райд

По време на снимките Тара е на 24 години. Днес актрисата изиграла и ролята на Вики в 'Америкаснки пай' е на 42 години и дори е омъжена за българин.

 

Роналд - Шон Патрик-Томас

По време на снимките Шон е на 29 години. Днес актьорът е на 47 години, има две деца а една от послените му роли е в сериала 'Престъпни намерения'

 

'Секс игри' е американски игрален филм (драма, романтичен) от 1999 година на режисьора и по сценарий на Роджър Къмбъл. Оператор е Тео ван де Санд. Музиката е композирана от Едуард Шиърмър. Създаден е по романа „Опасни връзки“ на Шодерло дьо Лакло.

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари