Skip to content

Продават къщата от филма '10 неща, които мразя у теб'

Офертата разбира се, е само за много богатите деца на 90-те.

Ако да гледаш отново и отново филмите от младежките години не може да задоволи напълно носталгията ти към 90-те, то има и друго решение.
Къщата от култовата интерпретация по Шекспир '10 неща, които мразя у теб' се продава така, че защо да не се върнеш там където всичко започна.
Това обаче, можеш да направиш само ако имаш излишни... 1.6 милиона долара!

 

 

Цената обаче си заслужава. Викторианската къща е построена преди повече от 100 години и разполага с 5 спални, чудно дървено стълбище, просторна веранда (на която Кат Стратфорд чете феминистката си литература) и голяма градина. Въпреки, че филмът се снима в Сиатъл, имението се намира в град Такома и именно там са направени всички външни и вътрешни снимки с къщата.

 

 

Голяма част от интериора в нея изглежда точно така както по време на снимките в края на 90-те а сегашните собственици дори са обособили кът в памет на Хийт Леджър (в ролята на Патрик) който почина през 2008 година.

'10 неща, които мразя у теб' е американска романтична комедия от 1999 г. с участието на Джулия Стайлс, Хийт Леджър, Джоузеф Гордън-Левит, Андрю Кийгън, Дейвид Крумхолц и Лариса Олейник. Филмът е режисиран от Гил Юнгер и представлява 'Укротяването на опърничавата', пренесен в съвременната американска гимназия. Това се счита за филма, който лансира кариерата на Хийт Леджър. В него той е само на 20 години.

Прочети още: '10 неща, които мразя у теб' като романтичен пример за думата носталгия

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари