Skip to content

Продават къщата от филма '10 неща, които мразя у теб'

Офертата разбира се, е само за много богатите деца на 90-те.

Ако да гледаш отново и отново филмите от младежките години не може да задоволи напълно носталгията ти към 90-те, то има и друго решение.
Къщата от култовата интерпретация по Шекспир '10 неща, които мразя у теб' се продава така, че защо да не се върнеш там където всичко започна.
Това обаче, можеш да направиш само ако имаш излишни... 1.6 милиона долара!

 

 

Цената обаче си заслужава. Викторианската къща е построена преди повече от 100 години и разполага с 5 спални, чудно дървено стълбище, просторна веранда (на която Кат Стратфорд чете феминистката си литература) и голяма градина. Въпреки, че филмът се снима в Сиатъл, имението се намира в град Такома и именно там са направени всички външни и вътрешни снимки с къщата.

 

 

Голяма част от интериора в нея изглежда точно така както по време на снимките в края на 90-те а сегашните собственици дори са обособили кът в памет на Хийт Леджър (в ролята на Патрик) който почина през 2008 година.

'10 неща, които мразя у теб' е американска романтична комедия от 1999 г. с участието на Джулия Стайлс, Хийт Леджър, Джоузеф Гордън-Левит, Андрю Кийгън, Дейвид Крумхолц и Лариса Олейник. Филмът е режисиран от Гил Юнгер и представлява 'Укротяването на опърничавата', пренесен в съвременната американска гимназия. Това се счита за филма, който лансира кариерата на Хийт Леджър. В него той е само на 20 години.

Прочети още: '10 неща, които мразя у теб' като романтичен пример за думата носталгия

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options