Skip to content

Пет НЕ коледни филма които да гледаш по Коледа

Пет НЕ коледни филма които да гледаш по Коледа

Както знаем филмите на коледна тема не са много а се задават дълги празнични дни

Романс за камъка (1984)

Едно неочаквано обаждане и карта на изгубено съкровище отвеждат срамежливата писателка на любовни романи Джоан дълбоко в коварните джунгли на Латинска Америка. Там тя се впуска в опасно и вълнуващо търсене на един вълшебен камък за да срещне неочаквано истинската любов в лицето на мошеника Джак (Майкъл Дъглас). Този романтичен приключенски филм е една отлична алтернатива на типичните филми които дават по Коледа.

Батман завинаги (1995)

В трета история за супер героя Батман, Никол Кидмън и Вал Килмър ще те пренесат отново в Готъм Сити. С помощта на Джокера (Томи Лий Джоунс), полуделият зъл учен Питанка (Джим Кери) обявява война на целия град. На страната на черния рицар сега се включват младата психоложка д-р Чейс и Робин - новият му супер партньор! Това невероятно екшън преживяване в духа на 90-те е наистина отличено допълнение към семейните празнични вечери.

Голо оръжие (1988)

Припомни си времето когато филмите бяха на VHS касети като гледаш пак тази незабравима пародия от 80-те. На която и част да се спреш, няма да сбъркаш! Дали като като агент под прикритие в щатски затвор, или в опит да предотврати убийството на британската кралица, случаите с които се заема некадърния лейтенант Франк Дребин са наистина небивали и със сигурност ще разсмеят цялото семейство!

Манекен (1987)

В една от многото си други роли освен тази в Сексът и града, Ким Картал се въплъщава в образа на манекен от витрината на луксозен магазин който оживява само през нощта като красавицата Еми и то само пред погледа на младия художник-мечтател Джонатан Суитчър. След като той се влюбва в нея, започват да се случват чудеса. Тази завладяваща история дава още един повод за добро настроение в празничните следобеди.

Мамма миа! (2008)

Два часа с музиката на АББА, романтиката и красотата на топла и слънчева Гърция,  Морето, Любовта и разбира се много смях и комични ситуации с голямата и изключителна Мерил Стрийп. Тази филмова адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена със сигурност ще внесе още повече добро настроение по време на почивните дни!

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options