Skip to content

Виж как изглеждат днес момичетата от Вещи в занаята

Култовата вещерска класика от 90-те навърши 21 години

Ако си израснал през 90-те, то няма как да не си спомниш за филма Вещи в занаята. За онези яки но проблемни тийнейджърки от католическото училище в Лос Анджелис на които много от нас тайно искаха да приличат или поне да владеят техните необикновени магически способности. Play Fm реши да ти покаже как изглеждат днес актрисите влезли в образите на Нанси, Рошел, Бони и Сара...

Феруса Болк е бедната и зла Нанси

Признавам си, тя ми е най-любимата от четирите героини. Феруса днес е на 43 години и след участието си във Вещи в занаята дори става собственик на магазин за вещерски принадлежности. Участва и в няколко силни филма като Американска история Х например.

 

Рейчъл Тру в ролята на дискриминирана Рошел

Факт е, че по време на снимките актрисата всъщност от одавна е преминала ученическата възраст. Тогава тя е на 29 години! След Вещи в занаята, Рейчъл има и други роли в киното, но като цяло кариерата и не е особено успешна. Днес тя е на 50 години и е все толкова стилна и усмихната. 

 

Нийв Кембъл в ролята на добрата, но комплексирана Бони

През 1998 година, Нийв влиза в класацията за 50-те най-красиви хора в САЩ и участва в много филми и сериали. Днес тя е на 44 години а всички я помним и със запомнящите се участия в хорор класиката Писък и еротичния трилър Лудории.

 

Робин Тънни в ролята на обърканата Сара

Това е и първата главна роля за родената в Чикаго Робин и тя се справи повече от добре. След Вещи в занаята, тя участва в много филми като Вертикална граница и сериалите Бягство от затвора и Менталистът. Днес тя е на 45 години.

 

Вещи в занаята (1996)

Едно ново момиче се мести в нов град със своето семейство, за да започне нов живот. Там тя среща група момичета, които живо се интересуват от окултизъм и когато се съберат заедно, четирите имат на практика неизмерима сила. Те могат да правят всичко: от това да карат любимите им момчета да се влюбват във тях, до... възможностите има са неограничени!

 

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Авторът е забранил коментарите към тази статия