Skip to content

'10 неща, които мразя у теб' като романтичен пример за думата носталгия

Обратно към стила и романтиката на 90-те с филма 10 неща които мразя у тебЕксклузивна снимка на актьорите в Истаграм ни припомня за стила, талантите и музиката на 90-те

'10 неща, който мразя у теб' излиза през 1999 година и влиза в историята като един от най-култовите младежки филми на десетилетието. Модерната тийнейджърска приказка по адаптация на шекспировата класика 'Укротяване на опърничавата' се превръща и в трамплин за кариерите на актьорите Габриел Юниън, Хийт Леджър и Джулия Стайлс. Филмът е оценен от критиката заради уникалните диалози, фантастичния избор на актьорски състав и изключително готин саундтрак.

Тъй като '10 неща, който мразя у теб' излиза в края на 90-те, той става особено популярен и гледан в началото на Милениума което го превръща в неразделна част от живота, мисленето и музиката на Милениъл поколението. Изключително силният монолог на Кат (Джулия Стайлс) във финалната сцена на филма остава помен в сърцата на мнозина заради неговата искреност, оригиналност и емоционалност.

'10 неща, който мразя у теб' е дебютен филм за актрисата Габриел Юниън която влиза в ролята на глуповатата Честити - приятелка на красивата и известна в училището тийнейджърка Бианка. Наскоро тя сподели в социалните мрежи личен фотос от снимките на филма под която написа много носталгичен коментар:

Просто група деца в един от най-хубавите моменти от живота си в Такома - Сиатъл. Първият ми филм е преживяване което никога няма да забравя. Най-готината група от хора с която да споделя първият опит. Какво време беше човече...

 

Може би мнозина не знаят, че '10 неща, който мразя у теб' дава старт на кариерата и на изключително талантливият актьор Хийт Леджър, който изиграва главната мъжка роля, впрягайки таланта си и момчешкия си чар в образа на непокорният, но романтичен Патрик. Виж отново паметното му изпълнение поднасяйки изненадващата серенада на Кат

 

Прочети още: Продават къщата от филма '10 неща, които мразя у теб'

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options