Skip to content

Спайс Гърлс - какво НЕ знаеш за тях

Spice Girls - какво НЕ знаете за тяхМомичетата са страхотни и известни, но има и доста неща който не знаеш за тях

Групата е имала друго име и друг пети член

Geri, Mel C, Mel B и Victoria за избрани за членове на групата Touch в която за пети глас е включена Michelle Stephenson. Малко по-късно Stephenson напуска по лични причини, но за късмет на втория кастинг попада и бива избрана Emma Bunton

Плащат на импресариото си, за да бъдат себе си

Тъй като не били доволни от ситуация, момичетата развалят договора с първото си импресарио след като заплащат огромна неустойка за това. Този рискован, но смел ход се оказва успешен и момичетата поемат по собствен път към целта да бъдат себе си, такива каквито ги познаваме днес.

Emma учи другите на карате

Emma  владее това бойно изкуство, тъй-като майка и е била инструктор по карате. Така за клипа на Say You'll Be There лично Baby Spice показала на другите правилния начин за удари с ръце и крака. Забавно нали?

Видеото към Viva Forever е трябвало да бъде анимирано

Поради постоянните си ангажименти и напрегната програма, групата нямала никакво време за снимки. Ето защо единственият възможен вариант за да може мега хита Viva Forever да има видео клип въобще, е той да бъде анимация.

Nelson Mandela е един от най-големите им фенове

"Любов от пръв поглед..." - това споделя самият Nelson Mandela след първата си среща с британската поп група. Президентът на Южна Африка се оказва един от най-запалените фенове на Спайс Гърлс и след като посещава втори техен концерт добавя "Вторият най-хубав момент в моя живот! Първият беше когато ги срещнах за първи път!"

Не са печелили награда Грами

Въпреки, че Спайс Гърлс са известни по цял свят и имат много хитове продадени в над 80 милиона копия, към този момент най-успешната момичешка група от 90-те не е печелила престижната наградата Грами.

Първият концерт на живо е в Турция

Невероятно, но първата изява на живо на момичетата е в Истанбул. Минути преди началото на концерта, Geri споделила на другите, че е много уплашена. Victoria и казала да не се притеснява и се опитала да я успокои с думите "те са дошли да гледат рошавата ти коса и големите ти гърди..."

Излъгали, че напусналата групата Geri е болна

Последното нещо което Geri казала преди да напусне е "Сега трябва да кажа чао, момичета..." Другите просто не могли да повярват че Geri наистина е напуснала групата и така на първото си участие без нея, те излъгали публиката, че тя е болна.

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options