Skip to content

Отсякоха дървото от Изкуплението Шоушенк, продава се като магнити за спомен

Отсякоха дървото от филма Изкуплението Шоушенк, продава се като магнити за споменСъс събраните средства, ще се построи мемориал на незабравимия филм

Изкуплението Шоушенк (1994) е един от най-обичаните филми в историята на киното. Скоро на феновете ще се даде възможност да се сдобият с малка, но оригинална част от него с особено сантиментална стойност.

Дървото край което е заснета финалната сцена от филма е пострадало от буря и се е наложило да бъде отсечено. На мястото на което Morgan Freeman намира и отваря посланието на своя най-добър приятел ще бъде построен мемориал който да напомня за култовата лента на режисьора Frank Darabont.

За целта организаторите на идеята ще проведат аукцион на който ще се предлагат различни предмети направени от части от известното дърво. Предвидени са изработка на отварачки за шишета на цена от 130 долара, ключодържатели и магнити за хладилник на цента от 40 долара както и дървени кутии с надпис Hope is a good thing (Надеждата е нещо хубаво)

Въпреки, че Изкуплението Шоушенк се проваля като приходи в Бокс Офиса, по-късно той е номиниран за множество награди и става абсолютен хит сред почитателите на домашното видео. Днес лентата по книгата на Stephen King е един от най-паметните филми от 90-те и се нарежда начело на класацията на IMDB за най-рейтингови филми.

 

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options