Skip to content

Geri Halliwell се завръща с нова песен в памет на George Michael

Angels in Chains е посветена на един от най-добрите приятели на Ginger Spice

Само дни преди рождения ден на поп иконата George Michael който тази година щеше да навърши 54 години, бившата Спайска обяви, че ще издаде нов сингъл посветен на големия британски музикант. Това ще е и първата песен за Geri от 12 години насам.

Angels in Chains е продуцирана от Chris Porter който е работил дълги години с George Michael а приходите от нея ще отидат за подкрепяната от него организация Child Line. Geri е включила в екипа и други приятели на Michael - музикалният режисьор Chris Cameron, китариста Phil Palmer както и бек вокалите Shirley Lewis, Lucy Jules и Jay Henry.

"Бях бременна в девети месец, когато научих новината за смъртта на Michael и бях разтресена от емоции..." споделя малко по-късно Geri, чийто последен хит Desire от албума Passion излиза през 2005 година. Новата песен, ще е балада с референция към някои от най-обичаните песни на George Michael и се очаква да излезе на 23 юни.

 

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options