Skip to content

Ето кои песни ще ни напомят винаги за филма Хубава жена

Виж и чуй отново хитовете към филма Хубава женаPretty woman, walking down the street... Една от най-романтични комедии от 90-те добави към успеха си и един невероятно добър саундтрак към който са включени 11 красиви песни.

Лентата от 1990 година с участието на Ричард Гиър и Джулия Робъртс която разкава историята на бедната, но красива Вивиан и богатия бизнесмен Едуард които се запознават случайно и влюбват истински на фона на красивото и грозното в Холивуд, веднага завладя сърцата на киноманиаците. А невероятния успех на филмът се дължи донякъде и и на страхотния подбор на песни включени в музикалното му оформление.

Като започнем с It Must Have Been Love на Roxette и Fame на David Bowie и стигнем до култовото изпълнение Oh, Pretty Woman на Roy Orbison, все класика след класика.

На 8 март Play FM поздравява всички дами и ти предлага да чуеш и видиш отново 6 песни които винаги ще ни напомят за този хубав филм.

 

Natalie Cole - Wild Women Do

 

Go West - King Of Wishful Thinking

 

Red Hot Chili Peppers - Show Me Your Soul

 

David Bowie - Fame '90

 

Roxette - It Must Have Been Love

 

Roy Orbison - Oh, Pretty Woman

 

И ако ако все още се чудиш кой филм да гледаш тези дни, то Хубава жена е едно винаги страхотно предложение!

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари