Skip to content

Ето кои песни ще ни напомят винаги за филма Хубава жена

Виж и чуй отново хитовете към филма Хубава женаPretty woman, walking down the street... Една от най-романтични комедии от 90-те добави към успеха си и един невероятно добър саундтрак към който са включени 11 красиви песни.

Лентата от 1990 година с участието на Ричард Гиър и Джулия Робъртс която разкава историята на бедната, но красива Вивиан и богатия бизнесмен Едуард които се запознават случайно и влюбват истински на фона на красивото и грозното в Холивуд, веднага завладя сърцата на киноманиаците. А невероятния успех на филмът се дължи донякъде и и на страхотния подбор на песни включени в музикалното му оформление.

Като започнем с It Must Have Been Love на Roxette и Fame на David Bowie и стигнем до култовото изпълнение Oh, Pretty Woman на Roy Orbison, все класика след класика.

На 8 март Play FM поздравява всички дами и ти предлага да чуеш и видиш отново 6 песни които винаги ще ни напомят за този хубав филм.

 

Natalie Cole - Wild Women Do

 

Go West - King Of Wishful Thinking

 

Red Hot Chili Peppers - Show Me Your Soul

 

David Bowie - Fame '90

 

Roxette - It Must Have Been Love

 

Roy Orbison - Oh, Pretty Woman

 

И ако ако все още се чудиш кой филм да гледаш тези дни, то Хубава жена е едно винаги страхотно предложение!

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options