Skip to content

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!

Играй в „Познай песента по кадър от клипа“ и спечели ваучер за eMAG.bg!В месеца на любовта и виното се завръща и новото издание на играта Познай песента по кадър от клипа“! Този път разбира се, сме на вълната на любовните песни и ще те предизвикаме да разпознаеш 14 хитови поп балади от последните три десетилетия само по кадър от видеото към песента.

Това можеш да направиш дори и от мобилния си телефон, като всеки ден в седмицата от 6 до 12 февруари следиш постовете ни на страницата във Фейсбук (хаш таг #playfmbgame) и отговориш правилно на поне 7 от тях. На 14 февруари един от всички включили се и отговорили правилно, ще спечели чудесен подарък - ваучер на стойност 50 лв. от emag.bg . Готов ли си? Стартираме в понеделник!

Правила на играта:

  • играта се провежда на страницата на Play FM във Фейсбук

  • за да се включиш трябва да познаеш името и изпълнителят на поне 7 от 14-те песни

  • да напишеш коментар под поста с името и изпълнителят на песента

  • да имаш навършени 18 години

  • краен срок на играта е 12.02.2016 година

  • един от всички участници ще спечели награда ваучер на стойност 50 лв. от emag.bg

 

Излъчваме на живо от playfmbg.com или в Facebook на адрес https://www.facebook.com/playfmbg/

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options