Skip to content

Спомни си за Whitney Houston с нейните хитове през годините

На 11 февруари 2012 година светът се събужда с тъжната новината за трагичната кончина на една от най-големите поп икони за всички времена Уитни Хюстън.

Родената в Newark, New Jersey - САЩ певица, чието пълно име е Уитни Елизабет Хюстън ни напусна само на 49 години, но остави след себе си над 170 милиона продадени албума и повече от 200 златни, платинени, сребърни и диамантени плочи. Носителка е и на 6 награди Грами, а в съзнанието на всички нейни почитатели тя ще остане завинаги с безпорно най-големия си хит I Will Always Love You от 1992 година.

В своята кариера Whitney участва в четири филма: Waiting to Exhale (1995), The Preacher's Wife (1996), Sparkle (2012) както и в кино класиката от 1992 година Bodigard където си партнира с Кевин Костнър. Преди години актьорът Робърт де Ниро споделя за нея „Тя е най-красивата жена която съм виждал... Невероятна е и бих искал да съм с нея“.

Малко известно е също, че през 1987 година Уитни получава предложение от Майкъл Джаксън да запише песента I Just Can't Stop Loving You на което за съжаление тя отказва.

Припомни си най-големите хитове на Уитни Хюстън през годините в това видео

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари