Skip to content

Припомни си 4 скандални случая с поп звезди от близкото минало!

Много от поп звездите са се забърквали в какви ли не скандали.

Mного от тях днес вече сме забравили, а на други дори не сме обърнали внимание. Но Play FM реши да се разрови в архивите, за да потърси някои от най-емблематичните и донякъде драматични случки, в които поп звезди са се въвличали.

Nipplegate

Когато през 2004 година орагнизаторите на мега събитието Супер бол в САЩ решават да поканят Джанет Джексън и Джъстин Тимбърлейк за съвместно изпълнение по време на почивката, едва ли са предполагали в какъв сканадал ще се въвлекат. По време на шоуто на живо Джъстин къде без да иска, къде нарочно разголва едната гърда на Джанет. И така неприличната сцена става достояние на милиони зрители по цял свят и предизвика фурор от коментари и писания по медиите. Най-жълтите от тях дори излязоха с версия, че Джъстин искал да си отмъсти на Джанет за това, че тя му е отказала секс който той бил поискал малко преди това.

Тези дни стана ясно, че Nipplegate е напълно забравен и Джъстин Тимбърлейк отново ще участва в шоуто.

Britney Spears се подстрига нула номер

Britney Spears е неоспоримо една от най-успешните поп певици в музикaлната история. Освен с многото си хитове обаче, тя влиза в новините на водещите медиите и с няколко големи скандала. Един от тях е през 2007, когато изпаднала в пълна лудост и депресия поп принцесата си обръсва напълно дългата коса. Според очевидци от тогава, младата Бритни паркира колата си пред фризьорския салон и само след няколко минути размисъл влиза вътре и нарежда на фризьорката си: "Обръсни ми косата". След като шокирана жената отказва, Britney хваща машинката и обръсва косата си нула номер сама.

Robbie Williams е приет в клиника за зависими

За жалост британската мега звезда също не е подмината от пагубното влияние на твърдите наркотици. През 2007 година Роби е приет по спешност в болница след като на парти за рождения си ден припада след прием на свръх доза кокаин. Следва лечение продължило три седмици, което се е провело в щата Аризона, а новината е потвърдена лично от говорителя на звездата. След този особенно труден за певецът момент, в който той е на дъното, за него се е погрижила неговата майка. И може би само на нея дължим факта, че Роби днес е добре и продължава да бъде сред нас.

Milli Vanilli връщат наградата Грами

В края на 80-те светът танцува под звуците на поп хита Girl You Know It’s True, който донася на Milli Vanilli не само световна слава и експресен старт на кариерата им, но дори и награда Грами! Успехът на поп дуото Rob Pilatus и Fab Morvan обаче трае само няколко месеца. През 1990 става ясно, че всъщност дуетът не пее наистина техните песни. За гласове са използвани неизвестни певци и дори рапър, които обаче според продуцента били "трудни за продаване". А тъжният и донякъде унизителeн край на този може би най-голям опит за фалшификация в поп историята завършва с отнемане на наградата Грами. 

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и начина на живот през 80-те, 90-те и 2000-те? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options