Skip to content

Припомни си 4 скандални случая с поп звезди от близкото минало!

Много от поп звездите са се забърквали в какви ли не скандали.

Mного от тях днес вече сме забравили, а на други дори не сме обърнали внимание. Но Play FM реши да се разрови в архивите, за да потърси някои от най-емблематичните и донякъде драматични случки, в които поп звезди са се въвличали.

Nipplegate

Когато през 2004 година орагнизаторите на мега събитието Супер бол в САЩ решават да поканят Джанет Джексън и Джъстин Тимбърлейк за съвместно изпълнение по време на почивката, едва ли са предполагали в какъв сканадал ще се въвлекат. По време на шоуто на живо Джъстин къде без да иска, къде нарочно разголва едната гърда на Джанет. И така неприличната сцена става достояние на милиони зрители по цял свят и предизвика фурор от коментари и писания по медиите. Най-жълтите от тях дори излязоха с версия, че Джъстин искал да си отмъсти на Джанет за това, че тя му е отказала секс който той бил поискал малко преди това.

Тези дни стана ясно, че Nipplegate е напълно забравен и Джъстин Тимбърлейк отново ще участва в шоуто.

Britney Spears се подстрига нула номер

Britney Spears е неоспоримо една от най-успешните поп певици в музикaлната история. Освен с многото си хитове обаче, тя влиза в новините на водещите медиите и с няколко големи скандала. Един от тях е през 2007, когато изпаднала в пълна лудост и депресия поп принцесата си обръсва напълно дългата коса. Според очевидци от тогава, младата Бритни паркира колата си пред фризьорския салон и само след няколко минути размисъл влиза вътре и нарежда на фризьорката си: "Обръсни ми косата". След като шокирана жената отказва, Britney хваща машинката и обръсва косата си нула номер сама.

Robbie Williams е приет в клиника за зависими

За жалост британската мега звезда също не е подмината от пагубното влияние на твърдите наркотици. През 2007 година Роби е приет по спешност в болница след като на парти за рождения си ден припада след прием на свръх доза кокаин. Следва лечение продължило три седмици, което се е провело в щата Аризона, а новината е потвърдена лично от говорителя на звездата. След този особенно труден за певецът момент, в който той е на дъното, за него се е погрижила неговата майка. И може би само на нея дължим факта, че Роби днес е добре и продължава да бъде сред нас.

Milli Vanilli връщат наградата Грами

В края на 80-те светът танцува под звуците на поп хита Girl You Know It’s True, който донася на Milli Vanilli не само световна слава и експресен старт на кариерата им, но дори и награда Грами! Успехът на поп дуото Rob Pilatus и Fab Morvan обаче трае само няколко месеца. През 1990 става ясно, че всъщност дуетът не пее наистина техните песни. За гласове са използвани неизвестни певци и дори рапър, които обаче според продуцента били "трудни за продаване". А тъжният и донякъде унизителeн край на този може би най-голям опит за фалшификация в поп историята завършва с отнемане на наградата Грами. 

Обичаш поп музиката? Обичаш да пишеш и искаш да разкажеш някоя интересна, любопитна или документална история свързана с нея или културата, модата и живота днес? То не се колебай да ни пишеш за да станеш автор на хонорар в Play Blog! За повече информация и връзка ни пиши тук или на страницата във Фейсбук.

Проследявания

Няма проследявания

Коментари

Няма коментари